Yamaha Vmax 1700 verkocht !!!

Only registered users can save vehicles to their favorites. Login to save vehicles to your favorites.

17.999,00€ In de kijker

Model, body type:
Registratiedatum:
2017/04/13
Motor vermogen
( meer dan 35kw KW / PK )
Transmissie
Kleur:
Grijs, Zwart
CO2-uitstoot:
kilometerstand:
23300 KM

Omschrijving

De Vmax 1700 is voor de rijders die van een beetje pit houden.
Het is een boulevardblaffer en een stoplichtsprinter. Want sprinten kan de V-Max. Dat blijkt al uit het brede 18 inch achterwiel en de brede 200/50 band. Hierop rust de taak de beschikbare 200 pk op het asfalt over te brengen.

Deze macho-motor creëert zijn eigen categorieen en is dus niet in een van de bekende categorieën in te delen. Door de eigenzinnige vormgeving straalt hij vooral agressie en trekkracht uit.

De VMAX kenmerkt zich onder andere aan zijn geheel aluminium frame met 1679 cc , Yamaha Chip Controlled Intake (YCC-I ), Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T), Volledig instelbare vering, antiblokkeerremmen, slipper clutch , een brandstoftank onder de zitting, en een onderscheidende sleutel.

Yamaha Chip Controlled Intake (YCC-I) is een nieuwe toevoeging aan de VMAX die de luchthoorns binnen het filterhuis optilt en door een servo geactiveerd wordt bij 6650 rpm. Dit verkort de lengte van het inlaatsysteem van 150 mm tot 52 mm.

Yamaha Chip Controlled Throttle (YCC-T) is ook een nieuwe toevoeging die de gaskabels verbinden met een gaspedaal positiesensor en een nieuwe computer genaamd GENICH. Dit zorgt dat de vlinderkleppen, de EXUP klep in de uitlaat en de andere betrokken componenten zoals, de ontsteker unit en YCC-I lifter unit in een milliseconden de beste gasklepstand, voorontsteking, EXUP klep en injectie berekent.

Voor deze zeer goed onderhouden Yamaha Vmax 1700 met slechts 23300km op de teller en van 1e eigenaar is €17999 een mooie investering, ook met zijn 78kw en dus lage BIV is dit een mooie extra voor de kostprijs.
De Motor heeft pas zijn onderhoud gehad en met zijn nagelnieuwe banden ben je klaar voor de zomer.

Overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motoren in de kijker

Existing User?

Lost your password?