Yamaha Tricity 125 Scooter

Only registered users can save vehicles to their favorites. Login to save vehicles to your favorites.

4.799,00€ In de kijker

Model, body type:
Motorcycle, Scooter
Registratiedatum:
Motor vermogen
125 ( 9 KW / PK )
Transmissie
Kleur:
Zwart
CO2-uitstoot:
EU4
kilometerstand:
0 KM

Omschrijving

YAMAHA TRICITY Scooter 125 cc

Love the way I move


 

Vanaf  135,98 € per maand, zonder voorschot, gedurende 36 maanden kan u eigenaar worden van dit voertuig.

JKP 1.29 % —Let op, lenen kost ook geld.


Wie heeft nog nooit meegemaakt dat de tramdeuren net voor zijn neus dichtgingen, of zich onprettig gevoeld in een volle metro? Voel je niet langer hulpeloos, krijg controle over uw tijd en geniet weer van het allerbeste dat het stadsleven te bieden heeft!

Ervaar en geniet van de stad zoals jij dat wilt, met de Yamaha Tricity 125. Je voelt je meteen op je gemak dankzij de comfortabele zitpositie en meer zelfverzekerd op tramrails of kasseien dankzij de 3 wielen.

De efficiënte Blue Core 125 cc motor biedt veel acceleratie en is zeer zuinig in verbruik. De Yamaha Tricity 125 is met zijn ABS en het standaard gemonteerde Unified Braking System het gemakkelijkste en meest plezierige vervoersmiddel voor in de stad.

 

U kunt de Tricity 125 rijden met een A1 motorrijbewijs

Details

 • Modieuze en betaalbare stadsscooter
 • Drie wielen voor groter gevoel van stabiliteit
 • Exclusief LMW-ontwerp (Leaning Multi Wheel)
 • Minimale ruimte tussen voorwielen voor wendbaarheid in het verkeer
 • Bedoeld voor nieuwe en ervaren scooterrijders
 • Lichtgewicht, compact en gemakkelijk te besturen
 • Slim en modern kuipwerk met veel opbergruimte
 • Ruime rijpositie en comfortabele zitting
 • Blue Core 125 cc vloeistofgekoelde motor conform EU4
 • Schrijfremmen vóór en achter voorzien van ABS
 • Standaard UBS-remsysteem (Unified Brake System)
 • Krachtige en efficiënte LED-koplamp

 

Prachtig vormgegeven kuipwerk

Prachtig vormgegeven kuipwerk

Het prachtig vormgegeven, lichtgewicht kuipwerk van de Tricity geeft deze lichtgewicht driewieler een dynamischer en moderner uiterlijk. De vloeiende lijnen en het gestroomlijnde profiel bieden een slimme en geraffineerde uitstraling die de wendbaarheid van deze stadsscooter benadrukt. Het sportscherm en de gewelfde beenbeschermers bieden extra bescherming tegen weer en wind.

 

Krachtige en zuinige Blue Core 125 cc 4-taktmotor

Krachtige en zuinige Blue Core 125 cc 4-taktmotor

Voor vlot optrekken en een uitstekende brandstofzuinigheid wordt de nieuwste Tricity 125 aangedreven door de nieuwste Blue Core 125 cc vloeistofgekoelde viertaktmotor van Yamaha. Met een vermogen van 9 kW levert het Blue Core-ontwerp betere prestaties met een lager brandstofverbruik, waardoor de Tricity 125 een van de meest efficiënte en zuinigste vervoersmiddelen is!

 

Leaning Multi Wheel-systeem

Leaning Multi Wheel-systeem

Het exclusieve Leaning Multi Wheel-systeem van Yamaha is ontworpen voor gemakkelijke bestuurbaarheid in combinatie met zelfverzekerd bochtenwerk en natuurlijk rijgedrag. Dankzij de parallellogramverbinding en onafhankelijke dubbele telescopische vorken van dit systeem kunnen de dubbele voorwielen in de bochten schuin staan, waardoor rijden op de Tricity een waar genoegen is.

 

Comfortabele en natuurlijke zitpositie

Comfortabele en natuurlijke zitpositie

Voor relaxte ergonomie is er een brede en platte voetplaat – evenals een lange buddyseat. Deze indeling geeft een comfortabele zitpositie en stelt u ook in staat om snel en gemakkelijk op en af de Tricity te stappen. Onder het zadel is er ook een grote opbergruimte voor een integraalhelm en aan de voorkant is een bagagehaak aangebracht.

Chassis met 3 wielen

Chassis met 3 wielen

De Tricity is een unieke lichtgewicht stadsscooter. Met het innovatieve chassisontwerp met 3 wielen biedt de Tricity een bijzonder gevoel van stabiliteit en vertrouwen op uiteenlopende soorten wegdek. De twee voorwielen zijn dicht naast elkaar geplaatst, waardoor de Tricity eenvoudig te besturen en wendbaar is. Hierdoor is het de ideale keuze voor iedereen.

 

Gemakkelijk en betrouwbaar rijgedrag

Gemakkelijk en betrouwbaar rijgedrag

De Tricity is niet alleen licht, slechts 156 kg met een volle brandstoftank, maar door het ontwerp van de motor en het chassis is de besturing ook gebalanceerd, eenvoudig en trefzeker. Dat betekent dat het een van de eenvoudigste en meest aangename manieren is om je in het stadsverkeer te verplaatsen – en met 3 wielen kan het parkeren niet eenvoudiger!

ABS/Unified Brake System

ABS/Unified Brake System

Twee 220 mm-remschijven vóór en een 230 mm-remschijf achter bieden veel remkracht en voor nog meer vertrouwen is de Tricity standaard uitgerust met ABS. Het Unified Brake System optimaliseert automatisch de remkracht voor en achter wanneer je de linkerremhendel aantrekt of beide remmen tegelijk bedient. Dit zorgt voor soepel en effectief remmen.

 

Stijlvol, praktisch en plezant

Stijlvol, praktisch en plezant

Met zijn stijlvolle ontwerp, lichtgewicht rijgedrag en vlotte wendbaarheid staat de Tricity garant voor een heel nieuwe ervaring wanneer je dagelijks van en naar het werk rijdt. Het mooi vormgegeven kuipwerk en de ruime zitplaats zorgen voor een comfortabele rit, en de bestuurdersvriendelijke functies en lage gebruikskosten maken je woon-werkverkeer aangenaam en efficiënt.

 

Overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motoren in de kijker

Existing User?

Lost your password?