Yamaha TMAX DX “Actie 500 € gratis accessoires”

13.399,00€ In de kijker

Model, body type:
Scooter, Sportscooter
Registratiedatum:
Motor vermogen
530 cc ( 33,8 KW / 46 PK )
Transmissie
Automatic
Kleur:
Blauw
CO2-uitstoot:
kilometerstand:
00 KM

Omschrijving

ACTIE

met GRATIS accessoires t.w.v. 500 €* of overnamepremie van 500 €*

(geldig tot 31 07 2019)

Yamaha TMAX DX

 


UITZONDERLIJKE FINANCIERINGSVOORWAARDEN

Yamaha Motor Finance: Particulieren


De MAX is er altijd

Als je op zoek bent naar de ultieme maxiscooter die luxe op een ongekend hoog niveau biedt, is de TMAX DX de beste keuze, met zijn perfecte combinatie van dynamiek in de klasse van een motorfiets en hoogwaardig comfort

TMAX DX met alle opties heeft diverse functies die bij elke rit de ultieme luxueuze rijervaring garanderen.

Bovendien is de DX volledig uitgerust om afstanden af te leggen, ongeacht de weersomstandigheden. rit naar de sportschool, het restaurant of de bioscoop maakt integraal deel uit van de pret wanneer je rijdt met de TMAX DX.

Met het elektrisch verstelbare windscherm, de handvat- en zadelverwarming en de instelbare achterwielophanging is elke rit plezieriger, terwijl met de cruisecontrol lange afstanden veel gemakkelijker lijken.

De sensationele motorprestaties en de dynamische goede uitstraling zijn standaard aanwezig op de TMAX DX, die met alle luxe en comfort volledig is uitgerust voor elke rit.

MAX adrenaline

Ga elke dag tot de MAX.

TMAX DX CONFIGURATOR

Nettoprijs inclusief BTW en geldig t/m 30/06/2019 met directe levering van het voertuig indien op voorraad. Onder voorbehoud van beschikbaarheid van modellen en/of kleuren. Deze prijs is exclusief de afleveringsvergoeding (ATV:120€ – SSV:200€ – Motor/maxiscooter: 120 € – 125cc: 90 € – 50c: 50 € inclusief BTW).
* Overnamepremie of originele Yamaha-accessoires (niet geldig op Akrapovič en Öhlins-producten). Aanbod geldig bij aankoop van een nieuwe scooter van het betrokken model. Aanbod geldig t/m 30/06/2019. Onder voorbehoud van prijswijzigingen.

BE SCHARP Video

Overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motoren in de kijker

Existing User?

Lost your password?