YAMAHA TMAX Sportscooter

11.465,00€ In de kijker

Model, body type:
Scooter, Sportscooter
Registratiedatum:
Motor vermogen
( KW / PK )
Transmissie
Automatic
Kleur:
Zwart
kilometerstand:
KM

Omschrijving

YAMAHA TMAX 500

Sportscooter

De MAX is er altijd

Als je op zoek bent naar de ultieme maxi-scooter die luxe op een ongekend hoog niveau biedt, is de TMAX DX de beste keuze, met zijn perfecte combinatie van dynamiek in de klasse van een motorfiets en hoogwaardig comfort.

Elke rit naar de sportschool, het restaurant of de bioscoop maakt integraal deel uit van de pret wanneer je rijdt met de TMAX DX. Met het elektrisch verstelbare windscherm, de handvat- en zadelverwarming en de instelbare achterwielophanging is elke rit plezieriger, terwijl met de cruisecontrol lange afstanden veel gemakkelijker lijken.

De sensationele motorprestaties en de dynamische goede uitstraling zijn standaard aanwezig op de TMAX DX, die met alle luxe en comfort volledig is uitgerust voor elke rit.

in de kleur Liquid Darkness (black)


Elektrisch verstelbaar scherm voor complete bescherming tegen wind

Elektrisch verstelbaar scherm voor complete bescherming tegen wind

Als je kiest voor de TMAX DX met alle opties, heb je de zekerheid dat je beschikt over de allernieuwste comfortfuncties, zoals het elektronisch verstelbare windscherm. Met een schakelaar op het linkerhandvat kan je de hoogte snel en eenvoudig instellen tot op een maximum van 135 mm, en kan je in enkele seconden de beste schermpositie selecteren.

 

Opgelet, lenen kost ook geld

 

Handvat en zadelverwarming

Handvat en zadelverwarming

De TMAX DX is de meest luxueuze scooter in de TMAX-lijn. De geavanceerde specificaties ervan zijn ontworpen om in de smaak te vallen bij personen die een kwalitatieve rijervaring bijzonder op prijs stellen. Standaard uitgerust met onder meer handvat- en zadelverwarming, waardoor elke rit comfortabeler wordt, ongeacht de weersomstandigheden.

Gebruiksvriendelijk cruisecontrolsysteem

Gebruiksvriendelijk cruisecontrol systeem

De TMAX DX is standaard uitgerust met cruisecontrol, zodat de rijder kan genieten van een meer ontspannende en aangename rijervaring op langere reizen. Dit gebruiksvriendelijke systeem, dat is ontworpen voor gebruik bij snelheden hoger dan 50 km/u, heeft bovendien als voordeel dat je je aan de snelheidsbeperkingen houdt.


Opgelet, lenen kost ook geld


My TMAX Connect

My TMAX Connect

Het toonaangevende My TMAX Connect van Yamaha biedt je volledige connectiviteit, zodat je een nieuwe virtuele wereld kunt binnenstappen, waarin je je TMAX DX op afstand kunt bedienen en deze kunt beveiligen. Dit model is uitgerust met onder meer de volgende functies: motorvergrendeling, bikefinder, gebruiksgegevens, gebiedsafbakening en diefstalbeheersfuncties, zodat je gemoedsrust is verzekerd en je de controle in eigen handen kunt houden.

Antidiefstalvergrendelingssysteem voor middenbok

Antidiefstal vergrendelingssysteem voor middenbok

De TMAX DX is een van de meest gewilde sportieve scooters die er is. Je wilt er dus voor zorgen dat hij maximaal is beschermd tegen dieven. Om onbevoegd gebruik te voorkomen, is deze luxueuze maxiscooter uitgerust met een uniek toonaangevend vergrendelingssysteem voor de middenbok dat helpt om hem veilig te houden.


Opgelet, lenen kost ook geld


Lichtgewicht aluminium chassis voor wendbaarheid

Lichtgewicht aluminium chassis voor wendbaarheid

De TMAX DX is uitgerust met het meest geavanceerde chassis in de klasse van maxiscooters. In de geavanceerde motorfietsachtige lay-out zorgen het lichtgewicht aluminium frame en de lange swingarm voor wendbaarheid en dynamische prestaties, waardoor de DX een van de meest spectaculaire, veelzijdige en best presterende luxueuze sportieve scooters op de weg is.

Neem de controle in eigen handen met de D-MODE op 2 niveaus

Neem de controle in eigen handen met de D-MODE op 2 niveaus

Om optimaal te profiteren van de toonaangevende acceleratie van de 530cc-motor en de krachtige prestaties, moet je het gewenste niveau van controle kunnen selecteren. Dankzij de D-MODE op 2 niveaus kan je gemakkelijk de ‘T’-modus selecteren voor een soepele vermogensafgifte in de stad, en kan je overschakelen op de ‘S’-modus voor krachtigere en sportievere prestaties op de buitenwegen.

Sleutelloos Smartkey-ontstekingssysteem

Sleutelloos Smartkey-ontstekingssysteem

Of je nu de motor moet starten, het zadel moet ontgrendelen en de middenbok moet vergrendelen of ontgrendelen, dankzij de sleutelloze ontsteking is alles veel eenvoudiger. Wanneer je de SmartKey bij de hand hebt, kan je de TMAX DX bedienen, waardoor je tijd bespaart en je je dag een beetje gemakkelijker maakt!

Geavanceerd TFT-instrumentenpaneel

Geavanceerd TFT-instrumentenpaneel

Op het multifunctionele instrumentenbord bevindt zich een zwartwit TFT-display met links een snelheidsmeter en rechts een toerentalmeter. In het display in het midden zijn een kilometerteller, twee dagtellers, indicatoren voor het huidige en gemiddelde brandstofverbruik en de buitentemperatuur en indicatoren voor diverse functies, zoals het TCS, opgenomen.

Vering zoals bij een motorfiets

Vering zoals bij een motorfiets

De verstelbare achterwielophanging biedt uitstekende demping voor een sportieve en stabiele rit, en biedt de mogelijkheid om de wielophangingsinstellingen te wijzigen, voor ritten alleen of met een duopassagier op de buddy en voor sportief of comfortabel rijden. De goudkleurige upsidedown-voorvorken hebben bovendien het meest geavanceerde ontwerp ooit dat is ontwikkeld voor een maxiscooter.

Traction Control System (TCS)

Traction Control System (TCS)

Om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van optimale prestaties en maximaal plezier op elk traject in verschillende omstandigheden, is de TMAX DX uitgerust met een Traction Control Systeem. Dit geavanceerde elektronische systeem vergroot je zelfzekerheid, door bij te dragen aan vlot starten en een betrouwbare wegligging op natte, gladde en losse ondergronden.

Grote opbergruimte

Grote opbergruimte

De kracht van de TMAX DX is de combinatie van een geavanceerde motorfietstechnologie met luxueuze specificaties die sensationele sportieve prestaties levert, en praktische functies zoals veel opbergruimte. Klap het zadel omhoog en je beschikt over een grote opbergruimte waarin 2 demi-jethelmen passen, om iedere rit nog handiger te maken.

De luxueuze maxiscooter met alle opties

De luxueuze maxiscooter met alle opties

Met een verkoop van meer dan 250.000 eenheden sinds de introductie is de TMAX de bestverkochte maxiscooter. Door de duidelijke focus op luxe en gemak is de TMAX DX de ideale keuze voor rijders die de sensationele en zeer dynamische prestaties van een sportieve scooter willen combineren met functies die zijn ontworpen om elke rit meer comfortabel en aangenaam te maken.


 

Overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motoren in de kijker

DONDERDAG 30 MEI

VRIJDAG 31 MEI

ZATERDAG 01 JUNI

Existing User?

Lost your password?