YAMAHA GRIZZLY 700 EPS

€13.593,00 In de kijker

Model, body type:
Quad
Kleur:
Grijs
kilometerstand:
KM

Omschrijving

YAMAHA GRIZZLY 700 EPS

YFM 700 FW AD

inclusief Power Steering

landbouwhomologatie inbegrepen

 

Robuust Alle Terrein Voertuig

De schoonheid van werken.

Yamaha’s robuuste Grizzly 700 heeft een stevige reputatie verworven als ‘s werelds duurzaamste ATV. Door zware taken lichter te maken, biedt deze robuuste ATV je de tijd om te genieten van de omgeving.

De Grizzly 700 is ontworpen om net zo hard en efficiënt als jij te werken. Hij wordt dan ook aangedreven door een MK II 686cc-motor die garant staat voor de kracht die je nodig hebt. De compacte carrosserie is voorzien van ledlampen en een halogeen werklamp voor een krachtige verlichting. Daarnaast bieden de 26-inch banden volop grip.

Dankzij Yamaha’s Ultramatic®-transmissie en On-Command®-aandrijfsysteem – samen met elektrische stuurbekrachtiging – biedt de Grizzly 700 je nog meer prestaties, stijl en functionaliteit.

 

In gepresenteerde kleuren


Vanaf    234,13  €    nu vanaf 1 97.11 € per maand gedurende 60 maanden wordt u eigenaar van deze bolide.

JKP 1.29 % – Marktvoorwaarden 10/2018 -Let op, lenen kost ook geld.


Details

 • Krachtige 708cc DOHC-viertaktmotor
 • Agressief vormgegeven en compacte carrosserie
 • Yamaha Ultramatic® automatische CVT-transmissie
 • Yamaha On-Command® tweewielaandrijving, vierwielaandrijving, vierwielaandrijving met Diff Lock
 • Onafhankelijke instelbare wielophanging met lange veerweg
 • Elektrische stuurbekrachtiging (EPS)
 • Schijfremmen voor- en achteraan met tweezuigerremklauwen
 • Maxxis 26-inch banden, 26x8x12 vooraan en 26x10x12 achteraan
 • Digitale instrumenten en drie opbergvakken
 • Ledkoplampen, centrale werklamp
 • Totaal laadvermogen van 140 kg op bagagerek voor- en achteraan
 • Trekvermogen van 600 kg en aan de voorzijde gemonteerde lier

 

MK II 686cc SOHC-motor

MK II 686cc SOHC-motor

Yamaha’s grootste ATV is voorzien van een zware, krachtige motor die het hoogste koppel en vermogen in zijn klasse levert. De MK II 686 SOHC-motor van de tweede generatie met een cilinderkop met vier kleppen, met EFI-smoorklephuis, fijn afgestemde ECU-mapping, verfijnde toleranties en andere updates zorgt voor een lager brandstofverbruik, hoger koppel en vloeiende motorprestaties.

 

Ultramatic®-transmissie

Ultramatic®-transmissie

Yamaha’s toonaangevende Ultramatic® automatische transmissie biedt een hoge, lage, achteruit-, neutraal- en parkeerstand en behoort tot de duurzaamste en efficiëntste CVT-systemen. Dankzij direct reagerende versnellingen kun je over de moeilijkste terreinen rijden en daarbij het natuurlijke motorremgevoel op alle wielen behouden, wat zorgt voor extra vertrouwen en controle bij afdalingen.

Onafhankelijke wielophanging, schijfremmen

Onafhankelijke wielophanging, schijfremmen

De onafhankelijke ophanging van de Grizzly 700 is voorzien van stikstofschokdempers met instelbare veervoorspanning, zodat de bestuurder de optimale instellingen kan kiezen voor uiteenlopende toepassingen. Dit is bovendien het enige model in zijn klasse met schijfremmen voor- en achteraan met tweezuigerremklauwen voor uitstekende remprestaties en controle.

 

On-Command®-aandrijfsysteem

On-Command®-aandrijfsysteem

Het intelligente On-Command®-aandrijfsysteem wordt bediend via een drukknop, zodat je naadloos en direct kunt schakelen van tweewiel- naar vierwielaandrijving en omgekeerd. Via een knop op de rechterstuurhelft selecteer je tweewielaandrijving, vierwielaandrijving of vierwielaandrijving met differentieelblokkering om de prestaties van de Grizzly af te stemmen op wisselende terrein- en weersomstandigheden.

 

Draagvermogen en lier

Draagvermogen en lier

Stevige bagagerekken voor- en achteraan bieden een gecombineerd laadvermogen van 140 kg en de Grizzly 700 kan tot 600 kg trekken, wat deze machine tot een ideale metgezel maakt op de boerderij, in de fabriek of in het bos. De aan de voorzijde gemonteerde WARN ProVantage 2500-lier is standaard voor Europa en maakt de Grizzly 700 tot het ultieme utility-voertuig.

 

Elektrische stuurbekrachtiging (EPS)

Elektrische stuurbekrachtiging (EPS)

Voor extra rijcomfort en minder fysieke inspanning is de Grizzly 700 voorzien van Yamaha’s elektrische stuurbekrachtigingssysteem (EPS), dat is ontworpen voor een optimale balans tussen rijderondersteuning en positieve feedback. Dit systeem biedt meer comfort, zelfvertrouwen en controle door een licht aanvoelende en nauwkeurige besturing.

Digitale instrumenten, opbergvakken

Digitale instrumenten, opbergvakken

De Grizzly 700 heeft multifunctionele digitale instrumenten met een brandstofmeter, snelheidsmeter, kilometerteller, dubbele ritteller, urenteller, klok, statusindicator voor 4WD/Diff Lock, selectiehendel en EPS-waarschuwingslampje. Met drie afzonderlijke opbergvakken is er bovendien meer dan genoeg ruimte voor gereedschap of persoonlijke eigendommen.

 

 

 

 

 

 

Overzicht

Motoren in de kijker

YAMAHA

YXZ1000RR SS SE

NEARLY NEW

22.000 € incl btw

18.181,81 excl btw

Incl. Homologatie 
Excl. 150 € afleveringskost

Overname Inruilen Motorfietsen

Existing User?

Lost your password?