YAMAHA D’elight 125 cc Scooter

€2.699,00 In de kijker

Model, body type:
Motorcycles, Scooter
Kleur:
Zwart
kilometerstand:
0 KM

Omschrijving

YAMAHA D’ELIGHT

Scooter 125 cc


Laag brandstofverbruik, talloze mogelijkheden

De stijlvolle D’elight is ontworpen om elke rit eenvoudiger, sneller en een stuk goedkoper te maken.

Wat deze voordelige stadsscooter zo plezierig maakt om te rijden, is het compacte kuipwerk en de ultralichte constructie. Voor extra prestaties en een lager brandstofverbruik wordt de D’elight aangedreven door onze efficiënte Blue Core 125 cc luchtgekoelde motor.

Het lage zadel en de ruime beenruimte bieden een ontspannen rijpositie en er is voldoende ruimte om een integraalhelm te bewaren of een aktetas of weekendtas mee te nemen. Met zijn ingetogen metropolitan stijl en subtiele Europese invloeden in het ontwerp combineert de D’elight hoogwaardige kwaliteit met een toonaangevende prijs.

D’elight Video

 

 

 


Vanaf  91,94 € per maand, zonder voorschot, gedurende 30 maanden kan u eigenaar worden van dit voertuig.

JKP 1.29 % – –Let op, lenen kost ook geld.


Details
  • Fraaie en voordelige stadsscooter
  • Slank en wendbaar kuipontwerp geschikt voor de stad
  • Laag rijklaar gewicht van slechts 99 kg
  • Krachtige en efficiënte 125 cc Blue Core motor
  • Uitstekend brandstofverbruik
  • Opbergruimte onder het zadel voor een integraalhelm en nog meer
  • 12-inch voorwiel en 10-inch achterwiel
  • Voldoende ruimte voor de bestuurder en genoeg plek voor een passagier
  • Remschijf vóór en trommelrem achter met UBS
  • Breed assortiment originele Yamaha accessoires

Stijlvol, aantrekkelijk en compact kuipwerk

Stijlvol, aantrekkelijk en compact kuipwerk

De D’elight is met zijn gestroomlijnde en compacte kuipwerk ontworpen om in de smaak te vallen bij iedereen die een ingetogen ontwerp weet te waarderen. Een zwarte, V-vormige ‘grille’ en geïntegreerde richtingaanwijzers zorgen voor een verfijnde uitstraling. Het hoogwaardige kuipwerk en de aantrekkelijke lijnen benadrukken het gevoel van kwaliteit van deze betaalbare scooter.

 

Krachtige en efficiënte 125 cc Blue Core motor

Krachtige en efficiënte 125 cc Blue Core motor

Telkens wanneer je gas geeft met de D’elight, ervaar je de ware voordelen van de Blue Core motortechnologie. Een reeks speciale functies die vermogensverlies beperken en efficiëntie verhogen, geven de luchtgekoelde 125 cc motor levendige prestaties in combinatie met een uitstekend brandstofverbruik – voor het dagelijkse woon/werkverkeer.

 

Soepele en gebalanceerde remwerking

Soepele en gebalanceerde remwerking

De D’elight combineert een uiterst betaalbaar prijskaartje met indrukwekkende specificaties, waaronder een 180 mm remschijf vóór en een trommelrem achter die samen ruim voldoende remkracht leveren. Het Unified Braking System (UBS) regelt automatisch de rembalans voor nog soepeler remmen.

 

Grote opbergruimte

Grote opbergruimte

De D’elight is ontzettend praktisch en functioneel, en de grote opbergruimte van 36 liter onder het comfortabele duozadel is ontworpen om ruimte te bieden aan een integraalhelm of een akte- of boodschappentas. En voor extra gebruiksgemak is er een klemhaak bevestigd aan de beenschilden in de ruimte vóór de bestuurder, ideaal om kleine boodschappentassen aan te hangen.

 

Licht, wendbaar en eenvoudig te bedienen

Licht, wendbaar en eenvoudig te bedienen

Als je door een drukke stad rijdt, geniet je van de wendbaarheid en het bedieningsgemak van de D’elight die elke rit een stuk plezieriger maakt. Deze compacte stadsscooter is uiterst wendbaar dankzij het gewicht van slechts 99 kg. Zijn slanke kuipwerk en lage gewicht maken het vinden van een parkeerplek makkelijker dan ooit.

 

12-inch voorwiel, 10-inch achterwiel

12-inch voorwiel, 10-inch achterwiel

Om er zeker van te zijn dat je kunt genieten van een comfortabel en stabiel weggedrag, hebben we de D’elight uitgerust met een 12-inch voorwiel en een 10-inch achterwiel. Deze lichtgewicht 6-spaaks wielen van gegoten aluminium zijn voorzien van speciaal ontworpen banden die een goede tractie en laag brandstofverbruik garanderen.

 

Ruime en comfortabele rijpositie

Ruime en comfortabele rijpositie

Het compacte chassis van de D’elight is ontworpen voor een extreem comfortabele en ruime rijpositie voor jou en je passagier. Het lange zadel is slechts 785 mm hoog, waardoor je gemakkelijk met je benen bij de grond kunt. Door de grote en vlakke voetplaat kun je de rijpositie aannemen die je het prettigst vindt.

Draag altijd een helm, oogbescherming en beschermende motorkleding. Neem geen risico en rijd altijd veilig, met respect voor medeweggebruikers en het milieu. Op de afbeeldingen zijn mogelijk professionele motorrijders weergegeven die rijden onder gecontroleerde omstandigheden op een afgesloten circuit. Het op de afbeeldingen weergegeven product is mogelijk voorzien van originele Yamaha-accessoires en/of accessoires van toeleveranciers die uitsluitend mogen worden gebruikt op een afgesloten circuit. Alle informatie is bedoeld ter indicatie. De specificaties en het uiterlijk van Yamaha-producten, Yamaha-accessoires en accessoires van toeleveranciers kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Accessoires van een ander merk dan Yamaha zijn ontwikkeld en geproduceerd door gerespecteerde toeleveranciers. Yamaha geeft geen garantie met betrekking tot de beschikbaarheid van de weergegeven producten en accessoires in lokale markten. Het aanbod van producten en accessoires kan in bepaalde landen beperkt zijn. Yamaha heeft het recht om producten en accessoires zonder voorafgaande kennisgeving te laten vervallen. Voor zover van toepassing kunnen de prijzen van Yamaha-producten en accessoires verschillen onder invloed van de eisen en omstandigheden. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg de lokale Yamaha-dealer voor meer informatie en beschikbaarheid.

Overzicht

Motoren in de kijker

YAMAHA

YXZ1000RR SS SE

NEARLY NEW

22.000 € incl btw

18.181,81 excl btw

Incl. Homologatie 
Excl. 150 € afleveringskost

Overname Inruilen Motorfietsen

Existing User?

Lost your password?