TRACER 9GT

Only registered users can save vehicles to their favorites. Login to save vehicles to your favorites.

13.799,00€ In de kijker

Model, body type:
Sport Touring
Registratiedatum:
Motor vermogen
980 ( 87 KW / PK )
Transmissie
Kleur:
CO2-uitstoot:
kilometerstand:
0 KM

Omschrijving

TRACER 9 GT 2021

Sport Touring was nog nooit zo comfortabel. De TRACER 9 GT biedt exclusieve specificaties! Met onder andere een elektronische semi-actieve wielophanging die de voor- en achterdempingskracht permanent aanpast om je een bijzonder soepele en veilige rijervaring te bieden bij elke belasting of snelheid. Hij werd speciaal ontworpen om het hoogste niveau van dynamisch touringcomfort te waarborgen.

De harde zijkoffers die groot genoeg zijn voor een integraalhelm en panelen met passende kleuren behoren tot de standaard uitrusting. Als je extra ruimte nodig hebt, kun je ook een optionele topkoffer bij monteren. De volledig zwevende bagagedrager geeft een natuurlijk rijgevoel, zelfs bij een volle belasting.

De TRACER 9 GT is ook uitgerust met een LED-bochtverlichting om vol vertrouwen ‘s nachts te rijden. Deze verlichting wordt helderder naarmate je hellingshoek groter wordt. De verstelbare handvatverwarming met 10 standen houdt je handen warm in alle weersomstandigheden. En voor een ultieme sportieve veelzijdigheid is deze high-tech motorfiets ook uitgerust met een QSS-systeem om soepeler en sneller omhoog en terug te schakelen.

De Yamaha all in prijs = 13.799,00 €

Voor alle technische specificaties:

https:www.yamaha-motor.eu/be/nl/products/motorcycles/sport-touring/tracer-9-gt-2021/techspecs/

www.yamaha-motor.eu/be/nl/products/motorcycles/sport-touring/tracer-9-gt-2021/

https:www.youtube.com/watch?v=A0U1uXxIX-Q&feature=emb_logo

Overzicht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Motoren in de kijker

Existing User?

Lost your password?